Uw vertrouwen, zijn vakmanschap

Simon adviseert u graag voor het juiste type ventilatie, want elke woning heeft zijn eigen karakter en structuur. Hij luistert naar uw wensen en zal voor u het beste systeem plaatsen. Of u kiest voor Systeem C, C+ of systeem D, hij zorgt voor kwalitatieve lucht en ventilatie. Laat u  informeren door hem, zodat u de best mogelijke keuze maakt die bij uw levensstijl past. 

perfecte lucht met een goed gevoel

Bij Systeem C wordt er gebruik gemaakt van een natuurlijke toevoer van verse lucht en een mechanische afvoer van de ‘vervuilde’ lucht. De verse lucht wordt toegevoerd via ramen of roosters in de muren. De (vochtige) lucht wordt vervolgens afgevoerd door een ventilator, wat zo een goede doorstroom creëert voor verse lucht. Deze afvoer is vooral van toepassing in toiletten, badkamers, keukens en wasplaatsen. 

Bij gebruik van Systeem C+ wordt ook gebruik gemaakt van een natuurlijke toevoer van verse lucht. Het verschil is hierbij dat dit systeem zelf kan regelen wanneer er meer of juist minder ventilatie nodig is. 

Systeem D maakt gebruik van een mechanische toe- en afvoer van lucht. De lucht wordt verplaatst via een slim netwerk van ventilatiekanalen en ventilatoren. De lucht wordt bij binnenkomst al gefilterd en zo wordt de lucht vervolgens gezuiverd van stof, vervuiling en pollen. Ideaal voor woonkamers, slaapkamers en kantoren. 

Sluit Menu