Met de juiste aanpak en inzichten bij het plaatsen van je elektriciteit, bepaal je het potentieel van je woning. Simon denkt met u mee en laat u zien wat alle opties zijn.

  • Grote en kleine elektriciteitswerken in woningen, winkels, magazijnen,...
  • Ventilatie systemen C, C+ & D
  • Opmaken elektrische dossiers voor keuringen
  • Lichtberekeningen
  • Diamantboringen
  • Alle domotica-systemen (specialiteit Niko Home Control en KNX)
  • Woningautomatisatie d.m.v. relais systemen

Wilt u meer informatie over verlichting en elektriciteit voor uw woning, kantoor 
of winkel?

Uw vertrouwen,
zijn vakmanschap

Simon is een vertrouwd installateur voor elektriciteitswerken. Hij is uitgegroeid tot een vaste waarde voor zijn klanten en op de bouwmarkt, dit door hard te werken en een goede communicatie naar zijn klanten toe. Heeft u een idee ? Vertel het ! Simon werkt met goede kwalitatieve materialen. Bovendien blijft hij steeds trouw aan zijn sterkste kwaliteit: Luisteren naar zijn klanten en het leveren van kwaliteit voor een eerlijke prijs. 

creatie van een goed gevoel

Waar leggen we de elektriciteitsdraden ? Waar komen de lichtschakelaars ? Hoeveel lichtbronnen zijn er nodig ? Deze vragen gelden niet alleen voor een handelszaak of kantoor, maar ook zeker voor uw woonhuis, appartement of tuin. Simon denkt actief met u mee, zodat u hier zo optimaal mogelijk gebruik van kunt maken. Vervolgens maakt hij het perfecte plan voor u, welke volledig bij uw smaak en inrichting past. 

Simon helpt u graag op weg met uw renovatie- of nieuwbouwprojecten. Hij verzorgt alle elektriciteitswerken tot in de puntjes, van ruwbouw, slijp- en kapwerk, tot aan de afwerking. Ook oude zekeringskasten die aan de huidige normen aangepast moeten worden, maakt hij voor u in orde !

Sluit Menu